12/28/12

Pelakon2 amatur tunjuk skil berdrama demi UMNOUMNO KANTOI LAGI NAK MENIPUPUN BIAR LA CERDIK SIKIT...KAHKAHKAH...
SIAPA TAK KENAI SAUDARA HAFIZ NORDIN NI.....ADIK BERADIK JE DENGAN ZUL NORDIN, 2X5 JE DENGAN HASANG ALI BERAS JATI, IBRAHIM ALI KATAK, EZAM MAT NOR ZAHARIN DAN BANYAK LAGI LA GENG-GENG KATAK YANG LAIN TERMASUK USTAZ NASA, PUAK-PUAK LALANG SEMUA NI TAK ADA PERINSIP.....
PAS P.Pinang nafi terlibat demo berhampiran Komtar

Anis Nazri,         

28 Dis 2012
KUALA LUMPUR: PAS Pulau Pinang menafikan sebarang penglibatan mereka dalam demonstrasi yang diadakan berhampiran Komtar hari ini.

Pesuruhjaya PAS Pulau Pinang, Datuk Saleh Man, berkata pihaknya tidak ada kena-mengna dengan sebarang penganjuran demonstrasi tersebut.

Malah, beliau tidak tahu menahu mengenai demonstarsi tersebut yang diadakan di Masjid Simpang 6, selepas solat Jumaat tadi.

Saya tidak tahu-menahu tentang demo ini. Tiada sebarang penganjuran daripada PAS Pulau Pinang untuk berbuat demikian," kata beliau ketika dihubungi Harakahdaily.

Difahamkan sekumpulan pemuda mengadakan demonstrasi di Masjid Simpang 6 bagi dipercayai membantah Ketua Menteri, Lim Guan Eng, berkaitan isu penggunaan kalimah Allah.

Selain membawa kain rentang mengecam DAP dan Guan Eng, kumpulan itu juga dilihat membawa bendera PAS.

Mengulas lanjut Saleh berkata PAS mempunyai saluran tertentu jika mempunyai perbezaan pendapat dengan mana-mana rakan di dalam Pakatan Rakyat.

"Kita ada saluran kita sendiri," katanya yang juga Adun Permatang Pasir.

Ditanya tentang kehadiran bekas Ketua Pemuda PAS Pulau Pinang, Mohamed Hafiz Nordin pada demonstrasi tersebut, Saleh enggan mengulas lanjut, bagaimanapun berkata ramai mengenali 'siapa' Hafiz.

Justeru, beliau berharap tidak ada pihak yang sengaja mencetuskan kekeliruan di kalangan rakan Pakatan Rakyat dengan mengatakan demonstrasi tersebut adalah anjuran PAS.

0 comments:

Post a Comment